Xanthippe Verbist

Xanthippe Verbist

Xanthippe (°1991) is afgestudeerd als bachelor in de toegepaste arbeids- & organisatiepsychologie aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Al tijdens haar studie had ze een sterke interesse voor het brede psychologische luik. Echter waren het vooral haar sterke gesprekstechnieken en observatievermogen die opvielen. Na haar afstuderen is Xanthippe aan de slag gegaan op HR-afdelingen met vooral de focus op de Soft HR, waar dat ze vandaag de dag nog steeds in werkt en ook de voorkeur aan geeft. In maart 2017 heeft ze besloten om volwaardig zelfstandige te worden en haar eigen bedrijf Chelona op te richten. Binnen praktijk Chelona heeft Xanthippe de dagdagelijkse leiding en zorgt zij voor al het structurele en operationele. Verder kan je bij haar terecht met al je werk- & loopbaangerelateerde vragen.

Bart Haerens

Bart Haerens

Bart (°1991) is maatschappelijk werker en oplossingsgericht systeemtherapeut. Hij richt zich op de individuele-, en gezinsbegeleiding van mensen en al hun belangrijke naasten. In 2017 heeft hij zijn opleiding tot EMDR practitioner afgerond. Mogelijke aanmeldingsproblemen zijn angst, trauma, persoonlijkheidsproblemen, psychose, verslaving, zelfdodingsgedachten.

Griet Danschutter

Griet Danschutter

Griet (°1960) begeleidt al heel haar loopbaan mensen, met volledige aandacht voor hun verhaal en wensen. Ze werkt oplossingsgericht zodat je met een concreet plan je eigen leven kan bijsturen. Graag gidst zij jou doorheen je proces als psychotherapeut, loopbaanbegeleider of erkend familiaal bemiddelaar. Hierbij ondersteunt ze op een integratieve wijze vragen rond burn-out, loopbaan, studiekeuze, verdriet, echtscheidingen, relationele- en levensvragen.

Lieve Geerts

Lieve Geerts

Lieve (°1977) richt zich op indivividuele begeleiding, gezinsbegeleiding en communicatietraining. Het traject kan zich o.a. focussen op herstel van onderlinge relaties, het verbeteren van communicatie, opvoedingsondersteuning en het begeleiden van veranderingsprocessen. (echtscheiding, kind of ouder in gespecialiseerde zorg (psychiatrie, gehandicaptenzorg, integrale jeugdhulp,…). In hoofdberoep is Lieve docent aan de KDG Hogeschool. Zij traint studenten in gespreksvoering en gezinsbegeleiding. Als zelfstandige supervisor begeleidt zij, sinds 8 jaar, teams en teamcoördinatoren in bijzondere jeugdzorg en armoedebestrijding.